Високо протеинска храна

Животињска и биљна храна богата протеинима
ово је:

Продуцт Содержание белка на 100 гр
Јаја p5 12 грама протеина У једном јајету – 6 грама
Сир p25 12 грама протеина
Цхицкен Бреаст p6 29 грама протеина
Бееф p12 28 грама протеина
Ламб p8 25 гр протеина
Цод p11 21 грама протеина
Црвена риба p10 22 гр протеина
Схримп p14 23 грама протеина
Лигње p3 21 гр
Сир “руски” p7 23 гр
Моззарелла Цхеесе p21 28 гр
Кефир p1 3 гр У једној чаши – 6 гр
Милк p2 3 гр
Тофу p17 17 гр
Хељда p15 12.6 гр
Цхицкпеа p18 19 гр
Беанс p16 6 гр
Лентилс p23 25 гр

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: